onödig info

Jag räknade idag ut att jag nu kört 500 mil med min bil denna sommar.
Om nu någon är intresserad av att veta detta? :)

cred till mamma & pappa

Barnen har varit jättejobbiga ikväll. Kanske för att Mo & Geo inte är här.

Man uppskattar inte sina föräldrar nog mycket!


Nu har jag nattat de två små. Rotade igenom våra filmer och bestämde mig för kolla på "Big Fish" så nu ska jag krypa ner i soffan och mysa. Natti natti

hej hopp hemlängtan

Okej, det tar emot att erkänna det efter allt mitt tjat om USA. Men jag längtar hem. Inte "packa väskan och hoppa på nästa plan hem" men väl en "jag hoppas tiden går riktigt fort nu för jag ser fram mot att komma hem och jag får lite tårar i ögonen när jag får mail av mamma & när jag såg bilderna från när mina vänner träffades idag". Så är det. Men jag tänker göra det bästa av sista tiden här.


kärlek!



p.s i love you


the invention of the playdate

Vi har ingen bil idag, vädret är trist och Patrick uttråkad! Finns inget bättre än playdates sådana här dagar. Nu är han hos sin klasskompis Juan som bor i vårt neighborhood. Yaay! Patrick har roligt & jag kan plugga hihi.


intervention needed?

Jag åt precis en PopTart till frukost och ansåg detta som en "helt okej" frukost.

filmkväll

Katie A kom hem från college ikväll så vi drog ner till Promenades för kaffe/skvaller och bio. Blev Knight & Day som överraskade mig lite...brukar verkligen inte gilla Tom Cruise eller Cameron Diaz men den här filmen var helt okej och passade vårt humör för kvällen perfekt.

Är så himla glad att jag har haft Mikaela och Katie att umgås med i sommar, det hade inte varit detsamma utan dem. Hade även hoppats på att se Emma lite mer men det har bara inte blivit av, förhoppningsvis ska vi råda bot på det snart. Nu kan jag inte säga att jag kommer ha brist på umgänge den sista tiden. Katie stannar hela dagen imorgon innan hon åker tillbaka, Mikaela har hela helgen ledig, Emma kommer eventuellt upp någon dag och på måndag anländer Katka.

Tiden går fort nu, nedräkningen till hemresan har börjat. Onsdag i morgon och det betyder att det endast är 3 veckor kvar i staterna för min del den här gången.

Det känns väldigt bra att allt är klart med lägenheten nu. Fattas bara en flygresa nu, sen är allt i stort sett klappat och klart. När jag kröp ner i sängen nyss så kom jag att tänka på min första natt här i mitt rum för fyra år sedan. Allt var så nytt och man kände sig inte alls hemma. Man hade ingen aning om hur det skulle bli, och så nu ligger man och tänker tillbaka på hur bra allt blev. Samma sak den där första natten i Trollis. Markus och jag hade flyttat in våra saker någon vecka innan och sen åkt tillbaka till Norrpan. Sen tog vi bussen ner till Gbg och tåget vidare till Trollhättan. Minns hur vi klev av på stationen och inte visste vilket håll vår lägenhet låg åt eller någonting eftersom vi bara åkt bil dit innan. Nu är det så svårt att tänka tillbaka föreställa sig både Bethlehem & Trollhättan någonsin var främmande platser. Min poäng är i alla fall att jag nu får chansen att åka ensam till en ny plats för tredje gången, och jag hoppas att jag om något år ligger och tänker tillbaka på Haag på samma sätt som jag nu gör med USA & tiden i Trollhättan :)

Nu blir det sooooova. Jobbar onsdag morgon till söndag morgon nu. Yiiiikes!

lägenhet!!!!

Fick precis besked att jag fick lägenheten i Haag!

Rijswijkseweg 426 - here I come :)

same old same old

Ville inte gå upp idag. Blev ingen morgonspinning eftersom jag låg kvar och snoozade så länge jag kunde... sen var det bara att ge sig upp iaf för att väcka Katie (som inte är den lättaste uppgiften - Kt är ingen morgonmänniska ska ni veta). Väckte henne kl 8.00. Gick ner igen och gjorde french toast. Väckte henne igen 8:10. Kastade i tvätt i tumlaren. Väckte henne igen 8:20. Plockade ur diskmaskinen. Väckte Kt igen 8:30. Då blev det äntligen fart på henne. Patrick vaknade precis i tid för oss att åka. Vi anlände till camp 9:03 och Katie blir sur för att hon är "sen". Jag sa det inte högt men maybe baby att vi hade varit i tid om hon
1) satt sin egen klockan nån gång
2) gick upp när man väcker henne ;)

Nu blir det frukost för pojkarna och sedan sticker Patrick och jag över till Mikaela och badar. Vi skulle åkt till Dorney Park idag men för det första så glömde Maureen att lämna pengar till oss i morse. För det andra verkade Mikaela inte så säker på om hon ville ta med barnen tid... så jag tror vi tar det senare i veckan. Jag har inget emot att vara lite underambitiös och ligga vid poolen idag :)


natti natti

dags att krypa ner.
tankarna ikväll går till er därhemma, jag älskar er <3


måndagsplaner

Mo och jag började dagen med en joggingtur kl 06:00. Till Mamma som kommer tycka att detta är alldeles för tidigt ska jag be att få tala om att det är den enda tiden på dygnet det ens går att springa ute eftersom det nu har varit uppåt 40 grader varje dag.

Nu på förmiddagen blir det lite hushållssysslor såsom tvätt, och sedan tänker jag ta med Patch över till poolen. Katie har basketcamp mellan 09.00-16.00 varje dag denna vecka, så det är bara pojkarna och jag. Sen åker Maureen och Geo iväg på konferens tors-lördag så då är jag solo med barnen.

Ikväll ska jag ut på middag med Helen, blir antagligen vårt favoritställe Bubba's på 309:an(väg#). Sen släpper hon nog av mig på Red Robin för att hänga med au pairerna. Hon tycker att jag har bra inflytande på gruppen... så jag känner att jag måste gå :P Hoppas bara att Mikaela kan komma också!!

22 dagar kvar, sen kommer jag hem! :)


always look on the bright side of life

Igår kväll gav Mikaela och jag oss iväg mot Hershey, vilket tar ca 90 minuter med bil. När vi väl kom fram möttes vi av en skylt som säger; John Mayer POSTPONED to August 5th. Jättebesvikna tänkte vi först att jaha, då äter vi något och sen åker vi väl hemåt igen. Efter ca 5 minuter kom vi på bättre tankar och bestämde oss för att gå in på nöjesparken när vi ändå var där. Så konsertkvällen blev till en mycket lyckad bergochdalbanekväll istället!!!



Roadtrip



Jag gillar inte min GPS; så vi kör med gamla hederliga vägbeskrivningar!



The rolling hills of Pennsylvania







Jag är minsann ingen fegis längre ;)



Ovädret låg nära, men vi klarade oss precis!



Älskar bergochdalbanor!


mot hershey

ikväll är det train & john mayer for hela slanten.
håll tummarna för att det slutar regna!


midnight dutch

hihi, nu lär jag mig holländska mitt i natten! (eller heter det flamländska??)

i'm so excited about this coming year <3

tack

Har haft en fin födelsedag - tack vare er.

Vaknade upp med sms från nära och kära på både svenska och amerikanska mobilen... när jag skulle gå upp och duscha och öppnar min dörr hittade jag en korg med presenter - från Katie. En SPLENDA (receptbok, internskämt), instant Starbucks kaffe & ett presentkort på just Starbucks. Loggade in på datorn och hittade e-mail från Pappa & farmor. Självfallet så ville mitt internet krångla just idag när jag ville Skypea med mina familjer som höll kalas för mig därhemma. Fick prata lite iaf & leka tittut med min lilla Tilde.

Mikaela och jag åkte och agerade domare på KatieAnnikas cooking camp. Tänk typ Top Chef ;) Alla var hur duktiga som helst & vi åkte därifrån mätta och belåtna. Kom hem och öppnade paket från älskade Saudi-Emma. Lösgodis smakar aldrig så gott som när man är utanför Sveriges gränser!!

Eftermiddagen spenderades vid poolen eftersom det var extremt kvavt & varmt idag (och i morgon ska bli ännu varmare; 105 F = 40 C). Maureen kom över med Pizza & sallad. Grannarna Ann & Monty hade sett till att få tag i en riktig amerikansk tårta, eftersom det var det enda jag önskat mig! Jättejättegod! 

Patrick gav mig en så fin present, "Learn Dutch" paket. Så nu ska jag köra intensivkurs innan Holland. Lilla George hade köpt mitt favoritgodis & en bok....men det bästa med hans present var kortet. Det var helt utan text men så klockrent eftersom det spelade på ett av våra internskämt. Världens finaste ungar har jag! (trots att man ibland blir tooooookig på dem).

Mikaela & jag gav oss ut i åskvädret som drog in under kvällen och satte oss på Red Robin en stund och pratade och fnittrade. Välbehövt efter en lite halvgalen vecka! Klockan är mycket men Katie & Patrick har Erik och Annika här och jag ska ut och ha lite kuddkrig med dem ;)

Natti natti, tack för alla grattishälsningar, det värmer speciellt när jag är så långt ifrån er!!!! Saknar er!


 




23

Hipp hipp hurra för idag (i morgon amerikansk tid) är det min födelsedag!

Borde sova, men tog en kaffe på Barnes & Noble lite väl sent...så ligger och surfar lite. Åkte och träffade Helen, min gamla LCC (au-pair koordinator) på au pairernas informella möte ikväll. Helen tjatade som vanligt om att jag ska gifta mig med en amerikan (vilket nu inte kommer hända gott folk) och ta över hennes jobb när jag blir klar med skolan. Hur som helst, det var trevligt och när jag satt med au-pair tjejerna och pratade så kände jag mig "äldre", inte på ett dåligt sätt, tvärtom. Kände verkligen att jag har mycket erfarenhet som jag kan dela med mig av, och att jag själv kan och har dragit nytta av från min tid här.

Nu ska jag läsa lite Wicked innan jag somnar. Äntligen en bok jag gillar! Marian Keyes senaste var ett fiasko... det tog mig över en månad att få den utläst. Sen den blev klar har jag hunnit med två och en halv bok på en vecka nu, så det var nog inte min läslust det var fel på utan boken. Ska försöka passa på att läsa så mycket skönlitterärt som möjligt innan skolan drar igång.

Natti




födelsedagen förra året


i love you kiddo



Familjen kom hem från P-burgh medan jag var ute ikväll. När jag kom hem säger Maureen att Patrick ligger och sover på soffan i källaren eftersom han vägrat gå och lägga sig innan jag kom hem. Gick ner och gav honom en godnattpuss och sa att han var tvungen att gå upp till sin säng. Då tittar han på mig, ger mig en bamsekram och säger "I love you Erika, I missed you in Pittsburgh". Stunder som dessa lever man länge på.


shoes



BCBGeneration $118 - vill ha vill ha vill ha


när jag blir stor ska jag baka paj




Eftersom båda våra familjer nu är i Pittsburgh på begravning bestämde Mikaela och jag oss för att ha en helkväll. Vi hade planerat att åka ner till Red Robin där au-pairerna numera träffas på måndagar. Det började regna runt 20 tiden så jag tänkte att jag väntar lite tills det drar över. (Sommarovädrena här borta kommer snabbt, är sjukt intensiva men går oftast över inom en timme). Mikaela ringer mig och säger att hon redan är på väg:

Jag: Tänkte vänta lite med att åka tills det lugnar ner sig...
Mikaela: Nej kom igen nu, jag är redan på väg, kan hämta dig om du vill.
Jag: Hmmm, nej det är lugnt jag kan ta min egen bil men väntar nog några minuter för det stormar ganska bra därute.
Mikaela: Jag känner mig ganska säker... F****************k!
Jag: ?
Mikaela: Mina vindrutetorkare fungerar inte längre!!!!!!! Nu är jag rädd!!!!
Jag: VA? FUNKAR DE INTE ALLS? STANNA BILEN OCH SLÅ PÅ VARNINGSBLINKERS!!!
Mikaela: Har stannat.
Jag: Ska jag hämta dig?
Mikaela: Nej jag sitter här ett tag.

Det hela slutade med att Mikaela blev sittande vid vägkanten i ca 30 minuter och när det slutade regna åkte hon hem och jag åkte och plockade upp henne. Ganska rolig incident ändå. Älskar hur hon säger: Jag känner mig ganska säker och sedan börjar svära hej vilt.

Väl på Red Robin var det väl sådär. Alla tyskar satt vid ett stort bord och pratade tyska. Så jag, Mikaela, Christina från Österrike, Kaisa från Finland och mexikanen vars namn jag alltid glömmer tog ett eget bord. Ganska trist kväll så vi åkte hem till Mikaela eftersom vi hyrt film från biblan tidigare på dagen. Jag festade på glass (Chocolate Covered Pretzels & Diet Coke precis som på den gamla goda tiden. Vi såg "The Waitress" som var ganska bra måste jag säga. Tog dock min vanliga "nap" på ca 10 minuter under filmens gång. Jag kan inte hjälpa det. Nu ska jag sova i min säng med nytvättade lakan, ta sovmorgon och njuta av ledigheten (och tystnaden i huset)!



Lizzie, jag äter & dricker för dig också! (WISH YOU WERE HERE)



Mikaela får underkänt i fotografering ;)



sommarstorm



En vanlig sommarstorm ställer till det rätt mycket. Idag regnade det så mycket att man fick stanna vid vägkanten när man var ute och körde bil. Kvällens oväder drog dock bort efter ca 40 minuter.


wicked



Ett klipp från föreställningen igår (dock med en annan cast!)

Something has changed within me
Something is not the same
I'm through with playing by the rules
Of someone else's game
Too late for second-guessing
Too late to go back to sleep
It's time to trust my instincts
Close my eyes: and leap!


och så var det måndag igen...

familjen åkte vid 7:30 i morse så nu är jag solo. eller mjaaa jedd är ju här också. precis avslutat ett träningspass och ska hoppa in i duschen. möttes av regn utanför mitt fönster i morse men nu är solen framme igen, så jag kan sätta mina poolplaner i verket!

ha en fin dag allihopa / xoxo

city pix












söndag in the city

I morse (förmiddags?) tog vi (Maureen, Deb, Michelle, Kate, Ann och jag) bussen in till NYC. Väl framme åt vi lunch på en jättemysig italiensk restaurang i teaterdistriktet. Jag tog en jättegod sallad till förrätt, lax som huvudrätt och sedan beställde vi in tre olika desserter som vi alla delade.

Efter lite shopping runt Times Square begav vi oss mot 51st and Broadway for att titta på Musikalen "Wicked". Det roligaste på hela dagen måste varit precis innan vi gick in i salongen och stod i kö för att gå på toaletten. Kate och jag står och babblar om Holland för hon har bott där och på en rad andra ställen i världen, alltifrån Irland till Kina. I alla fall. Inne på toaletten så har de en "toalettvakt", i vårt fall en stor svart kvinna. Eftersom Kate och jag stod och pratade uppmärksammade vi inte att det fanns ett bås ledigt. Toalettvakten tar ett kliv framåt och ryter "CHOP CHOP LADIES, NO TALKING IN LINE, NOW GO DO YOUR BUSINESS!". Behöver jag säga att man var rätt snabb med att uträtta sina behov? Jag var livrädd att hon typ skulle börja knacka på dörren eller något liknande...

Musikalen, som är en spin-off på Trollkarlen från OZ, var underbar. Ligger och lyssnar på Soundtracket nu... jag skulle utan tvekan gå och se den igen. Det finns tydligen en bok också, plus två andra böcker som är skrivna av samma författare och på något sätt har en anknytning till Trollkarlen från OZ.

Efteråt hade Ann fixat en limo som körde oss hem till Bethlehem. Hihi man känner sig viktig när man får åka limo! Så det var min söndag och den var mycket lyckad känner jag. Maureen hade kul också, så det var nog bra, för i morgon åker de till Pittsburgh i minst två dagar för vaka i morgon och begravning på tisdag. Jag stannar här med Jedd och får två dagar för mig själv. I morgon planerar jag att träna, ligga vid poolen & sedan blir det myspys kväll med antingen bio eller film hemma, vi har inte riktigt bestämt oss än.

Puss puss!
(1 månad kvar nu)


R.i.p Mrs Persin



Mrs Persin gick bort inatt, ca 30 minuter efter att Geo & Mo kom upp till Pittsburgh. Jag är glad att de hann upp så att de var där när det hände. Blev inte mycket sömn för mig inatt, jag hade inte riktigt ro att gå och lägga mig innan jag visste att de kommit dit ordentligt. Vi fick gå upp tidigt i morse, först för att skjutsa Katie till Sundlöfs och sedan bar det av till Upstate New York och Militärbasen West Point där lilla George skulle bli hämtad från lacrosse camp. Resan dit tog ca 2 timmar och 30 minuter så det var många timmar i bilen för oss, framförallt för Patrick. När vi väl var tillbaka i Bethlehem åkte vi till poolen ett tag och sedan tog jag barnen till Red Robin för middag. Vi hade en riktigt mysig kväll tillsammans och det kändes riktigt tugnt att veta att Maureen och Geo strax skulle komma hem med dåliga nyheter...

Gårdagens middag

Någon gång i månaden har Katie & Annika "restaurant night" då de får handla och laga mat till båda familjerna. Gårdagens kyckling/beef-wraps blev riktigt lyckade och det var tråkigt att kvällen slutade som den gjorde.

















Kaos

Det var en helt vanlig fredagskvall, Katie & Annika lekte "restaurant" och hade fixat middag till 12 personer. Mitt i alltihop ringer George's bror. Georges mamma har blivit allvarligt sjuk och kanske inte overlever natten. Mo och Geo slangde ihop lite packning och gav sig ivag inom en halvtimme for att kora den fem timmar langa vagen till Pittsburgh.

Har nattat tva ledsna och oroliga ungar precis, ska ga ner och gora mig i ordning, blir att sova hos kidsen inatt. Maste ringa lite foraldrar och ordna sa att Katie tar sig till sin basketmatch i morgon, da jag mest troligen kommer behova kora upp till New York for att hamta lilla Geo som ar pa camp. Nu hoppas jag att det bara ar falsk alarm och att Mrs Persin blir battre. Annars har vi en lang vecka framfor oss, som antagligen innebar att jag och barnen far kora upp till Pittsburgh for begravning...

Sa om ni inte hor fran mig sa vet ni varfor!

Äntligen lite solsken igen

Har regnat i några dagar nu men idag tittar äntligen solen fram igen. Självklart hade jag Volvon igår när det regnade som mest, blev några få minuter med the top down :(

Började dagen med ett spnningpass på Steel Fitness kl 6.00, mamma tycker jag är tokig men eftersom jag jobbar under dagarna är det skönt att komma ut lite på morgonen och så är man igång sen.

Sitter just i denna stund och läser "Guide for exchange students" från the Hague. Känns så spännande och lite pirrigt att det börjar närma sig... Ser verkligen fram mot denna höst :)

Ska strax åka och hämta upp Annika och köra henne och Katie över till Maureen's kontor där de ska få "jobba" lite. Maureens sekreterare skulle ta ledigt och tjejerna gillar att hjälpa till lite + att det håller dem sysselsatta :)


Nya skolan!


Tror jag kommer trivas fint i Hague ;)




Avalon




Nästan framme!



En disig första dag på stranden





Patrick längre än Annika?



My Kt & I



Porträtt av Jedd



Sötnosen



Patrick älskar minigolf - här på ett tak i Stone Harbor



Down town Stone Harbor



Katie spelar "paddle ball"



Vi har det gött när mannen i huset är på semester - som att ha egen kock :)



Frukost



Mer minigolf



Mina pojkar



Promenad genom Avalon







Patrick är beviset för att det går att spela Game Boy på stranden



En trött Persin-familj chillar på stranden



Veckan avslutas som vanligt med...





...glass på Sundae Best



Bye for this time!




Life is like limbo. If you fall you just have to get right back up again!




halvtid

Nu har jag varit här ca 5 veckor & har 5 kvar. På samma gång som jag tycker det gått otroligt fort känns det som att jag varit här jättelänge. Just nu har jag det riktigt bra, jag trivs här, jag längtar efter att få komma hem och umgås med alla en vecka i Sverige & jag ser fram mot att börja mitt nya äventyr i Hague!

Började dagen med styrketräning på gymmet kl 8.00. Tänk vad lite träning kan göra, man mår så bra hela dagen sen! Familjen är i kyrkan nu men sen såsmåningom blir det väl lite lunch och sen åker vi ner till Starters Riverport (sport pub) för att titta på finalen i fotboll. Självklart hejar jag på mitt nya hemland för de kommande månaderna;  Holland!!

Hoppas ni har det bra!
Puss*

endorfiner



såhär glad är jag idag efter ett underbart spinningpass!

p.s I love you



Snart kommer syrran hem och pussar på dig!
Mwwwa Mwwwa

God morgon!

Har precis vaknat och sett att det regnar ute...även hört lite åska. SKÖNT! Vi har inte sett skymten av regn på veckor nu annat än för smådroppar i nån minut. Nu verkar det som om det har regnat ordentligt inatt i alla fall. Det var välbehövligt, alla gräsmattor har blivit helt bruna.

Igår kom vår städerska (som kommer en gång varannan vecka) så vi flydde fältet till Sundlöf's och deras pool. Det är så skönt att vara hos dem eftersom barnen leker bra tillsammans och plus att jag känner mig nästan lika hemma där som här. Så pass hemma att man kan öppna kylen och ta vad man vill utan att fråga ni vet.

Igår fick jag ha vår stora GMC Acadia då George & George tog min bil till en Lacrosse turnering i New York. Den är stor som ett hus...men jag måste säga att man känner sig ganska Amerikansk när man hoppar in och ur sitt monster till bil. (Och den här bilen är rätt liten om man jämför med vad somliga kör här).

På kvällen plockade Mikaela upp mig för att åka och äta middag med henne, hennes mamma och lillebror. Vi valde en typisk Amerikansk Diner i Hellertown (5 min från där jag bor). När vi ätit gott (och billigt) sprang Mikaela och jag tvärs över gatan till Super Nails för att vaxa ben & ögonbryn hos mina vänner Koreanerna. Så otrevliga, men de gör ett kanonjobb! ¨

Med röda ben & ögon åkte vi vidare till Target för lite shopping. Jag plockade upp årets bikini, då jag hittills nöjt mig med den jag köpte på Target förra sommaren. Köpte även ett nytt fodral till min Ipod, med ett sånt armband så att jag kan träna med den (nu när jag köpt gymkort igen) och en transmitter så jag kan lyssna på min musik i bilen.

Vi avslutade dagen i Sundlöf's pool och därefter med tårta (eftersom Erik haft hans födelsedagskalas lite i förskott) och tantskvaller på verandan. Maureen frågade väldigt snällt om jag kunde köra hem så att hon kunde ta några glas vin... som att jag har nåt emot att köra cab ;) Nemas problemas hihi!

Nu ska jag upp och dra på mig träningskläder, äta lite frukost, hoppa in i mitt monster till bil och åka på spinning på Steel Fitness. Love it!


Greetings from poolside


Hur många kameler är jag värd?

Idag jobbade jag från 7:30 - 22:30. Under den tiden har jag tvättat, städat, bakat, lagat mat, skjutsat barn till och från träningar och avslutat dagen med att vara barnvakt åt 5 barn + mina egna 3. Som tur var var vi över hos våra vänner som har pool och en stor källare de kan leka i. Dessutom fick jag sällskap av Anns dotter Katie mestadelen av tiden. Lite extrapengar satt inte fel :)

Vill gärna påstå att jag varit en mycket duktig hemmafru idag. Emma, uppskattningsvis, hur många kameler tror du jag är värd?




dagens tvätt (godkänner du mamma?)



(corn muffins, majsbröd! sååå sjukt gott)



snälla ge mig en vanlig dammsugare nån! denna suger (hehe vistigt ;))



från vänster; Tanner, Zachary, Katie, Patrick, Annika & Erik (från gårdagens cykeltur)

p.s jag vill påstå att jag har ett ganska bra jobb då jag på arbetstid pratade med Josh & Matina på skype, kollade fotbollen & simmade en timme när barnen lekte i poolen! :)




everything happens for a reason

När jag kom hem från USA 2008 kände jag att jag verkligen hade lärt mig något och att jag hade utvecklats som person. Jag vet att jag aldrig hade åkt till en främmande stad där jag inte kände någon för att plugga om det inte hade varit för mina två år som au pair. Nu när jag skulle åka tillbaka till USA igen hoppades jag på samma sätt att mina två år på högskolan skulle gett mig mer än bara teoretisk kunskap. De senaste dagarna har jag insett att det gett mig mycket mer än så. Jag ser på USA på ett annat sätt än jag gjorde förut. Läste min vän Matins blogg ikväll, och kände igen mig precis i det hon skrev. USA är annorlunda utan mina vänner. Ta inte detta på fel sätt, jag har det jättebra och jag ångrar inte att jag valde att åka hit i sommar. Men inser att jag uppskattar och prioriterar helt andra saker än vad jag gjorde för två år sedan...!

and that's a good thing, right?


Midsommar 2010

Tillåt min att berätta om årets svenska midsommarfirande i USA...



Vi hade vackert väder



Vi hade gjort oss själva vackra



Jennys underbara 9 månader gamla systerdotter My var på besök från Sverige



Patrick och ett 20-tal andra barn njöt av poolen



Jag njöt av att vara tillbaka i gamla & nya vänners sällskap (älskade Deb & bästa Mikaela!)



Världens snällaste Ann



Sen började vissa tycka att även vi vuxna skulle njuta av poolen



och jag var en av de lyckliga som blev ikastad med kläderna på...




så det blev att åka hem och byta om



och Mike bad om ursäkt... så det får gå för denna gång... men han ska få igen!!!

GLAD MIDSOMMAR I EFTERSKOTT!
Puss & Kram

bilder sager mer an tusen ord


blogg-semester

Da jag ar pa semester... far bloggen ocksa ta lite semester! Tillbaka med bilder och rapport fran Avalon pa lordag. Hoppas att alla har det jattefint!
Puss

RSS 2.0