Framtidsplaner

Har precis fått ett e-mail från Deb som arbetar som "director for International Services" på "Office of International Affairs" på Lehigh University, där hon säger att hon fått mitt CV, pratat med Maureen och att hon ska återkomma till mig senare i veckan angående eventuell praktikplats. Skulle vara perfekt att få praktik på Lehigh som är ett högt rankat universitet och som lägligt nog ligger på promenadavstånd hemifrån! Håller alla tummar nu!

Första löprundan 2011!

Vaknade tidigt, laddade ner Nike GPS appen och gav mig ut i solskenet! 10 km var målet och det fixade jag. Känns kanon med träningen nu och hoppas att snön smälter ännu mer så att jag kan variera Friskis med löpning. Nu blir dusch och en stor frukost framför Vasaloppet.



Jörgen, vem håller du på?

Life goes on!

Tiden går så fort! Snart har jag varit tillbaka i Trollhättan i 8 veckor. I skolan är det full fart med skrivandet av vår C-uppsats. Snart närmar det sig även de två allra sista tentorna, och den här gången muntliga sådana.

Den här veckan har jag börjat jobba med barnen igen. Kommer bli ca 35 timmar i månaden nu, vilket är roligt. Jag gick omkring och var lite uttråkad ett tag tror jag. Sen trivs jag ju så bra att ha barn omkring mig, ibland saknar jag au-pairjobbet men nu får jag mig en lagom dos igen. Sen att det blir lite extra pengar är ju också trevligt!

Den 2-3 april ska jag åka ner till Lizzie i Helsingborg för att sy upp våra tärnklänningar så nu tränas det så mycket som det bara går. Tjockisar är nämligen inte välkomna på bröllopet! Försöker träna 4-5 gånger i veckan nu i alla fall. Nästa lördag ska Lisa och jag vara med på ett temapass där man kör fyra jympapass på raken, alltså tre timmars jympa! Och veckan därefter körs det ett tretimmars spinningpass, vi får se om det kanske blir det också!
Det var en liten uppdatering men nu är det dags att sova!

RSS 2.0