Avalon nästa!



Ikväll bär det av till Avalon, NJ och the Jersey shore för en vecka!


Så göra vi när vi firar midsommar i staterna

Idag har jag längtat hem! Jag längtade knappt hem när jag var här i två år... och så nu när jag är här så kort får jag hemlängtan, KOMISKT. Efter kloka ord från vänner bestämde jag mig för att ta med Patch och åka över till Sundlöfs och bada. Mikaela och jag kollade upp lite biofilmer och bestämde oss för att åka ner till the Promenades för att fira midsommar och skåla med en varsin latte från Starbucks! Valet av film föll på Grown ups med bland andra Adam Sandler och David Spade. Ganska dum men rolig och passande film för dagen!






glad midsommar

Blir lite småsentimental när man ser på Facebook hur alla firar. Själv firar jag inte alls. Inte idag. Hade tänkt ge mig ut och plocka blommor till kransar men vi ska ha en stor midsommarfest den 3 juli, så jag spar mig till dess.

Har inte så mycket intressant att berätta, har varit en fruktansvärt seg dag idag. Geo har semester och vi har hjälpts åt att städa innan vi åker till stranden. Bilarna har dammsugats och tvättats, garaget har städats och källaren har dammsugits. Barnen har packat inför Avalon. Som alltid när Geo har semester, så förbereder han en stor middag... det vaknas grillad kyckling, vit sparris, gurksallad med persilja och vinäger, grillad squash...you name it! Har så sett fram mot Georges mat och jag kommer garanterat inte blir besviken.

Nu ska jag återgå till att tråka lite!
Hoppas att alla har en fin dag!





onsdag

onsdagar är och har alltid varit den långa arbetsdagen här eftersom maureen slutar sent. i stort sett har jag jobbat från 8-22 med lite små pausar, fast då har jag suttit i trafik i bilen. ljudboken var en mycket bra idé. när den är slut vet jag att jag suttit 26 timmar i min bil, yay!

så trots att idag var en sådan där ruskigt lång dag så var den inte ett dugg dålig för det. har varit en kanondag med barnen. katie har varit glad, geo och jag har skrattat tills vi inte kunde stå upp och patrick och jag spelade steelers monopoly (monopol med amerikansk fotbollstema) i 3 timmar utan att han började gråta (ska säga att detta aldrig har hänt). precis nu så var jag ute och pussade och kramade de "små" godnatt och så fick jag en kram av lilla geo också (det var inte igår man fick det spontant). SÖTUNGAR!




filmkväll

igår var det filmmys, såg crazy heart

   

kan inte summera den på något bättre sätt än med en quote från min älskade saudi-emma

        "alcohol is a baaad thing an' my kids ain't gonna drink"


bekvama USA

Jag var pa Giant for att handla lite mat precis. Nar jag betalat och damen haller pa att packa ner mina varor (for har packar man inte sjalv...) och jag stracker ut armarna for att ta de forsta pasarna (ca 6 sma pasar) sa sager hon "Girl are you gonna carry all that"??? Jag hade lust att saga "Hey lady you should see me in Sweden when I'm not just carrying these bags to the car but on the 30 min walk home... ;)"

Folk tittar konstigt pa en i USA nar man:
- hjalper till att packa sina egna matvaror
- bar varorna ut till bilen istallet for att ta en vagn
- hanger tillbaka klader efter sig nar man varit i provrummet

Supernanny

dagens handelser (ursakta bristen pa aao, orkar inte hamta min dator i kallaren)

6:45 - mina tre alarm ringer
7:00 - tomma diskmaskinerna (plural, vi har tva)
7:15 - vacka lilla geo, ata frukost, patrick brukar vakna och komma ner och titta pa tv
8:00 - lilla geo aker till hockeycamp med grannarna, dags att vacka katie
8:15 - se till att katie packat allt for sitt lacrossecamp, fa patrick kladd, fylla vattenflaskor, kleta in barnen i solkram, jaga barnen ut i bilen
8:20 - dags att skjutsa katie till sitt camp, inte glomma att fylla i och skriva pa lapparna som sager att lacrosse ar en farlig sport och att de som har campet i stort sett kan doda ungarna och att det i sa fall ar vart eget fel (sadana har lappar far man fylla i overallt, for att  folk vill undvika att bli stamda om nagot skulle handa, pa barnkalas, badhus, nojesparker, gym mm)
8:30 - sign up pa campet, traffar massa mammor som klacker ur sig "aaaah erika you're back again, it's SO good to see you" (typ traffat dessa manniskor en gang!)
8:32 - patrick och jag baddar hans sang, borstar tanderna, plockar upp i hans rum och vattnar bommorna pa verandan, packar hockeyvaskan och fyller vattenflaska
9:40 - dags for patrick att aka till hockeycamp (samma som geo's men de yngre barnen borjar senare)
10:00 - 11:30 - traffa mikaela for kaffe & ogonbrynsvaxning, alskar mina koreaner pa super nails... far se vad mikaela sager efter hennes forsta vaxning hihi... aka till giant och handla mat, stanna pa posten och posta fodelsedagspresenter till barnens kusiner
11:30 - hamta upp katie igen, dags for lunch
14:30 - 15:00 skjutsa katie till fieldhockey camp
15:00 - 16:30 LEDIG, antagligen promenad med jedd
16:30 - dags att hamta upp tva hungriga, trotta och illaluktande ungar!
16:45 - se till att patrick & geo hanger upp sina hockeygrejer, duschar och ater nagot litet snack, forbereda middag, hjalpa barnen att duka
18:15 - maureen och katie kommer hem, middag
18:15 - 19:30 - LEDIG
19:30 - 21:30 - mo & geo ska ut pa middag sa jag och barnen ska chilla & kolla film






Current city, Bethlehem PA




pool sunday










happy bday mikaela!












<3

- without the people we love
we are simply nothing -














i miss you


Love is in the air

Har spenderat morgonen i Stockholm via nätet ;) Hihi Daniel Westling må vara ful men jag älskar sånt här (rojalist innnerst inne hihi)


BBQ pics

Spenderade fredagskvällen på en av de svenska tjejernas födelsedags BBQ, här kommer lite bilder:



Jag och Kaisa från Finland till höger



Grillad kyckling



Känner mig nästan som en au pair igen ;)



Grattis Amanda som fyllde 20 igår!!!



Jag & Mikaela i våra fina Spongebob-partyhattar



Choklad-fondue!



Allt möjligt gott som vi doppade i choklad!



Yum Yum Yum!


fredag.

Today I had American cake.
(need I say more, it was a good day)


much to tell

Hihi, nu spottar jag ut helt meningslösa inlägg bara för att jag är på så bra humör och för att jag har så mycket jag vill berätta. Jag har varit dålig på att fota, men lovar att bättra mig från och med i morgon. Nu ska jag se på lite smörig kärleksdravel med mammas och min favvo Julia Roberts; My Best Friends Wedding går på tv. Perfekt att somna till.... Puss puss på er!

Mwwwaaaaa! :)


torsdag.

 

Idag var:

  • Patrick's sista dag i skolan
  • en airconditioner-snubbe här och såg till att vårt hus inte längre är en bastu
  • jag och toppade håret hos en konstig gubbe på billiga & bra Holiday Hair (och blev nöjd)
  • jag på the Promenade Shops och kikade efter kläder & ny stav till naveln men kom hem tomhänt
  • jag på gymmet och dansade Zumba med Mikaela.
  • jag och kollade på Patrick's hockeymatch som de tyvärr förlorade...

USA - just nu!

Sommarplåga: BULLETPROOF med La Roux (& möjligtvis Your Love Is My Drug med Kes$ha)
Dagens högsta temperatur: 24'C
Dagens lägsta temperatur: 14'C
Mode: (För lite research)
Detta pratas det om på nyheterna: Oljeläckan, Obama, Oljeläckan, Obama, Oljeläckan, Obama...

happiness isn't happiness without a violin-playing goat

Erika sitter just nu i sin säng och ler åt livet! (Trots att hon är tusentals mil från de hon älskar allra mest & trots att hon känner sig lite ensam här i USA) Ikväll har hon först varit och sett sin lilla pojke spela ishockey & sedan varit och dansat Zumba med sin nya vän Mikaela. På vägen hem stannade hon för att köpa mjölk & så ringde Matin för att prata lite. I morgon ska Erika gå upp tidigt för att gå ut och springa med Maureen klockan 6:30 så nu borde hon sova...! (Men det är lite svårt när man är glad & uppspelt så hon stannar uppe lite till och lyssnar på musik och skriver mail)

dagens awkwardness

I morse när jag skulle tanka gick jag i vanlig ordning in på Hess och bad om "40 on #7" och vände för att gå ut igen. Möter en kille 16/17 år som håller upp dörren åt mig. Inga konstigheter, folk är artiga här. Går ut till min Highlander och precis när jag ska börja tanka så kommer killen ut igen och frågar "Do you want help to pump?". Jag började nästan skratta och muttrade ett "Thanks but no thanks" haha. Killen går fram till bilen framför mig, en ljusblå pickup med en sticker som säger "If it has wheels or a skirt" och typ en naken brud. Måste säga att det blev några minuter av awkwardness när vi båda står och tankar. Hade jag inte förbetalat hade jag slutat pumpa vid 20 dollar eller något ;)



denna sticker hade han på bilen


allt som glimmar är inte guld

Klockan är snart tio på kvällen och jag har precis kommit hem från en jättefin promenad med Jedd. För tredje dagen i rad så har jag sett eldflugor. Inte inte bara några få som igår utan massvis. Jag gick ner till Lehigh fields och hela fälten glittrade som guld. Utan tvekan mina favoritkryp :)


söndagen i bilder



dopp i poolen



annica & jag bakar "white chocolate cake"



kt & annica lägger sista handen vid smeten



annica & bella



kt är nu nästan lika lång som aunt deb



den färdiga kakan, mumma!



dags att krypa ner och läsa bok, natti natti!


Söndag



I natt har jag drömt på engelska! Har precis ätit en stor skål med jordgubbar, blåbär och mjölk! Barnen har ätit våfflor och sirap...och Patrick jobbar på sin "second breakfast" en skål med Raisin Bran Crunch (Bran flakes med russin). Vet inte vad vi gör idag... men solen skiner så jag tror att det är poolen som gäller idag. Borde säkert ta med barnen till kyrkan men jag har ingen lust att leka katolik idag så de får säga lite prayers i bilen sen :P





dagen i bilder



På begäran från mammsen, här är Patrick - min minsting



Min bil numera, eftersom min gamla blev skrotad förra året




Vårt hus, som har världens största träd framför sig ;)



Kt # 35



Katie, lite missnöjd med förlust med 28-18...



...vilket hann gå över ganska snart :)

lördagen den 12 juni 2010

Hade hoppats att Katie och Patrick skulle sova länge idag... jag tänkte mig ett scenario där jag kunde gå och lägga mig efter att jag skickat iväg Geo med Debbie och dem. Men klockan 7.00 hörde jag att Patrick var vaken. Han tjatade om plättar till frukost, och sucker som jag är såhär första veckan ställde jag mig och stekte en sisådär 35 plättar.

Jag kände att vi behövde komma ut ur huset lite, Patrick blir så rastlös när han inte tar sin medicin (vilket han inte gör på helgerna). Så vi bestämde oss för att hämta upp Annika och åka ner till Rave och gå på bio. Barnen valde "Shrek - the final chapter" och jag klagade inte. Den var bra, i alla fall för att vara en fjärde film. Jag älskar åsnan och katten!!!

På eftermiddagen hade Katie basketmatch och efter lite förvirring på grund av vår GPS så kom vi fram till skolan där hon skulle spela. Det visade sig att jag redan varit där förra sommaren och därför hittat dit om jag tagit en annan väg.

Vi skaffade GPS:en till au pairen som var här förra sommaren och i teorin verkar det som en bra idé. Men på några ynka dagar har den där dumma manicken fått mig att köra världens omvägar så jag tror att jag ska återgå till det som fungerade för mig i två år, DIRECTIONS (VÄGBESKRIVNINGAR) och eget lokalsinne. Man blir lätt så lat!

George kom inte hem från sin Lacrosse turnering förrän ganska sent, tror nästan att klockan han bli sju. Jag snodde ihop lite mat till honom och tog sedan P & K över till Sundlöfs för att bada lite i poolen. Kul att träffa Johan igen! Vi fick en jättefin kväll (det var uppåt en 29 grader hela dagen) med bad i solnedgången.

Annika hängde på oss hem och ska sova här inatt. Just nu sitter vi och tittar på första Pirates of the Caribbean filmen. Patrick har somnat på golvet så jag ska strax bära upp honom till sängen och natta honom. George spelar tv-spel i källaren... och blir nog uppe ett bra tag till. Katie och Annika går nog upp snart men om jag känner dem rätt så blir det inte så mycket sömn inatt. JAG ska dock sova som en stock. Har konstant huvudvärk, vilket är mycket irriterande. Jag är osäker om det är för att jag inte druckit kaffe (jag får inte pga värmeslag), om det är pga av värmen eller om det är mina bihålor som spökar. Hoppas att lite sömn gör susen. I morgon kommer Maureen & George hem och jag hoppas att Mikaela och jag kan hitta på något på kvällen.

Puss & Go'natt från staterna


fredagsmys

Jag mår lite bättre. Det har varit ytterligare en dag med sjukt mycket bilkörning. Både Katie & Geo har varit på parties ikväll. Mo & Geo packade och åkte iväg till Sky Top så Patrick och jag lagade middag och myste framför TMNT. Som jag saknat denna traditon att varje fredag kolla på Ninja Turtles ;)

Nu har jag precis nattat mina barn och ska plocka i ordning lite innan det är dags att sussa!

Saker jag glömt med USA:
- Hur mörkt det blir, även på sommaren och därmed också avsaknaden av gatulysen

Schema för i morgon:
8:15 - Geo blir hämtad av Sundlöfs för att åka iväg till Lacrosse turnering
15:00 - Katie basketmatch i Easton


värmeslag

Har kännt mig konstig hela dagen, är trött, hängig och yr. Maureen tror att jag har fått värmeslag så hon gav mig vätsketabletter. Geo, Katie, Jedd och jag hänger i källaren... städerskan är här. Geo spelar x-box, jag ska ta en nap och Katie laddar ner musik till sin ipod. CHILL

dagen i bilder



Tidig tidig morgon, kolla in mitt hår... luftfuktigheten gör susen för mina lockar :)



KT vid frukostbordet



Äntligen Starbucks! (tomorrow I'm having one for you Emma)



Mikaela



USA karta på skolan där Geo har lacrosse-träning



En vacker sommarkväll på lacrosse-fältet



Mina nya fina flip flop från Ann :)

Vilken härlig dag!

Nu börjar jet-lagen lägga sig allt mer & jag har tagit mig ut ur neigborhoodet för första gången. Maureen har frågat mig vad jag saknar från USA (förutom dem) och hittills har jag inte kommit på något bra svar. Man saknar massa olika saker. Mest små grejer. Men idag när jag var på väg för att hämta Mikaela så insåg jag vad jag saknar, att köra bil! Köra bil ensam, lyssna på min musik och bara njuta. Det är grejer.

I alla fall.
Mikaela och jag åkte ner till Promenade shops (ett utomhus-mall). Började på Old Navy, där jag mest gick in för att titta lite. Behöver inte några kläder direkt så vi gick vidare till Barnes & Noble där jag införskaffade en ny fin kalender. Min tog precis slut, och trots att jag inte använt den på ett tag så känns det som att jag kommer behöva det här. Det är en hel del att hålla i huvudet just nu, tre barn och fyra sporter (lacrosse (G), field hockey(KT) fotboll(KT), basket(KT) och hockey(G&P)) blir en del med både träningar och matcher. Saknar dagarna när jag kunde hela schemat i huvudet, men vänta bara, det kommer ;) Vi lunchade på Red Robin, och jag fick min sallad. Sen blev det "efterätt" på Starbucks bestående av min vanliga order; Non fat grande latte. Mikaela tog samma fast med en halv shot espresso i, det ska jag prova nästa gång.

Vi drog vidare till Giant (supermarket) för att inhandla lite nödvändigheter som solkräm och deo. Köpte också lite grejer som jag ska skicka hem till mina vänner :) När vi var på väg mot bilen så ringer min amerikanska mobil från okänt nummer; det var Matin!!! Så himla skönt att prata med nån hemifrån Trollis igen. Jag skjutsade hem Mikaela och plockade upp en koppargrej som man fyller med is och har dricka i...som Mo skulle ha till kvällen.

Jag fortsatte sedan upp till Lowes (typ Bauhaus, K-Rauta) där jag skulle hämta lilla Geo efter hans sleepover. Solen började titta fram och vädret blev väldigt fint ett tag. Ca 79F (26C) och vääääldigt hög luftfuktighet (vilket gör mitt hår superlockigt). Jag väntade och väntade i en allt varmare bil. Fem över två sms:ade jag Geo och frågade vart de höll hus. Då hade han fått skjuts hem med en annan kompis. Bra att du säger något :P Så jag åkte hemåt igen.

När jag kom hem höll Maureen på att fixa i ordning maten inför kvällen. Vi bestämde oss för att inte göra en stor middag utan istället ha plockmat. Det blev det ena goda efter det andra. En stor bricka med salami och sånt och så lite annan grillad stark korv. Jag grillade aprikoser med balsamvinäger på som jag var mycket stolt över. Önskar jag hade fotat maten!!! Annat vi hade var grillade grönsaker; aubergine, paprika, sparris och tomater. Lite annat småplock som bröd, hummus, salsa med chips...hur mycket gott som helst.

Mo skickade iväg mig till Path Mark (supermarket, som på min tid hette Superfresh) för att inhandla tandpetare, cola light, lime-juice, olivolja och en stor påse is. Väl i affären sprang jag på Michelle, en av Maureens bästa vänner. Jag blir så glad och förvånad att det inte bara är familjen som är glada att jag är tillbaka...utan även bekanta.

Jag hade lite "ledig tid" när jag kom hem igen. Tittade på nyheter. Min nya grej, amerikanska nyheter slutar aldrig att förvåna mig. Nu ska Kevin Costner rädda USA från oljan. Han äger nämligen en maskin som renar vatten från olja och staten ska eventuellt få låna denna. Berättar de om detta på nyheterna i Sverige också? ;)

Runt femtiden var det dags att skjutsa George till lacrosse. Jag blev lite nervös eftersom jag aldrig varit på stället där de tränar, men som tur är har vi ju en GPS numera. Jag avskyr att jag inte vet vart allt ligger. Dock så visade det att jag hade hittat även utan GPS eftersom men tog samma väg som vi brukade ta till Rookies i Allentown (typ sportpub med gratis tacobuffe där vi au pairer hängde när det begav sig 2006/2007). Därifrån lyckades jag hitta en väg över till Dorney Park (nöjespark i Allentown) där jag hämtade upp Katie som spenderat dagen där med sina vänner.

Vi skyndade oss hem så att Katie kunde byta om inför basketträningen som vi blev lite lite sena till. Jag hann hem i ca fem minuter, åt lite av den goda maten, sen var det bara att kasta sig i bilen igen för att åka tillbaka och hämta George. Allt som allt spenderade jag 3h i bilen idag. Mina barn är upptagna små liv kan man lugnt säga. Jag måste hitta massa ny musik, och eventuellt ljudböcker som jag kan lyssna på i bilen när jag kör så mycket. Tips uppskattas & är mer än välkomna!!

Det blev en jättelyckad tjejkväll för Mo, och för oss andra. Jag kände de flesta som kom och det var kul att få träffa alla igen. Gulligast av alla är Ann, hon är nog den trevligaste människan jag träffat i USA. Många är trevliga på ytan men Ann är en sådan genuin underbar människa. Jag fick ett par jättefina flip flop av henne i "välkommen hem present". Sen precis nu när jag skulle lägga mig hade hon skrivit till mig på chatten; "It was so great to see you again, things just seem better when you are here". Världens gulligaste!

Nu är jag mätt och trött. Klockan är över halv ett och jag är fortfarande vaken, yeaaah! Nu vet ni att jag har det bra. Jättebra faktiskt. MEN jag saknar ER!

- Mina älskade Trollis-vänner. Kommer på mig själv att tänka, åh det här måste jag säga till Emma, detta skulle Josh tyckt vara kul, Mathias skulle varit här när jag spelade J.Lo i bilen, Annica skulle veta vad jag menade, och Matin skulle tycka att det här var coolt.... Jag saknar er jättemycket!

- Min familj. Jag hoppas ni vinner på lotto så att ni kan komma hit så jag kan visa er allt och presentera er för alla. Önskar ni var här! Älskar er!

Hihi nu ska jag sova...ZzzZzzzZZZzz


god morgon

Idag vaknade jag vid 5. Kikade lite på "A beautiful mind" och gick sedan upp för att skicka iväg Patrick till skolan. Det är stora Geo's födelsedag och han blev mycket glad för sin Marabou Premium choklad som jag tog med. Åt världens godaste frukost, Raisin Bran med mjölk, kaffe, bagel & OJ (organge juice). Idag ska jag åka och hämta Mikaela och sen ska vi luncha på Red Robin, jag längtar sååå efter en Apple Harvest Salad med hallon-vinägrett. Bäst för dem att den finns kvar på menyn. Sen vill jag ha Starbucks till efterätt :) Jobbar inte riktigt idga utan ska bara hämta en grej hos Deb, och sen plocka upp lilla Geo som varit på sleepover hos en kompis.  Ikväll ska Maureen ha sina väninnor över, så vi började dagen med att göra frozen margaritas. Tequila luktar inte nåt vidare klockan 8 på morgonen kan jag upplysa om...!

Såhär pigg är jag idag, de svarta ringarna börjar försvinna ;)




dagen i bilder



regn, regn, regn och åter regn (mamma jag skulle tagit med jeans!)



massa nyhetsspaning



mys med min vovve



patrick's middag; mac n'cheese



mina stora ungar <3

Udda saker med USA (som jag hade glömt)

  • Man har Bisonoxekött i kylen bara sådär
  • Vattnet smakar & luktar klor - man man vänjer sig fort
  • Lysknapparna är små spakar som går uppåt
  • Det finns ingen spolknapp på toan, istället har man en spak på sidan


Onsdag

Slocknade runt 21 tiden igår och sov som en stock fram till 6.00 i morse. Packade upp och fixade lite i mitt rum innan det var dags att gå upp och fixa lunch till Patch och skicka iväg honom till skolan.

Det regnar. Massor! Barnen har varit i skolan, men det var Katie och Georges sista dag så de kom hem tidigt. Jag har tvättat, fixat WiFi till datorn, och tränat här hemma. Det är lugnt och skönt här hemma, Katie och Geo klarar sig ju själva nuförtiden så jag behöver bara vara här :P

Sitter och kollar på nyheter i köket. Väldigt intressant att se hur saker framställs här jämfört med hemma. Jag börjar bli lite sömnig och vi har inget mer kaffe hemma. Katastrof!! Ikväll ska jag förhoppningsvis ut och hitta på något med Mikaela, Debbies au pair. Hoppas få träffa Erik och Annika också! Behöver jag säga att ett besök till Starbucks lockar?

Nu ska jag fixa lite lunch.
Puss

Godnattrader från andra sidan havet

Så ligger jag här i min säng på Brian Jones Way. Min klocka säger 03:12, fastän lokal tid så är klockan bara nio på kvällen. Hur som helst så betyder det att det gått hela 24 timmar sedan jag började min resa i Norrköping. Lyckades sova lite på planet, men det var bara någon halvtimme här och där...och nu går mina ögon i kors.

Allt har gått bra. Flygresan var lång med ändå helt okej. Jag tittade på Valentines Day och the Shawshank Redemption. Den senare för att jag skulle kunna somna med gott samvete efttrsom jag redan sett den. Barnen verkar glada att se mig, helst Katie, som har varit helt uppe i varv hela dagen sen hon kom hem från skolan. Maureen & George är också glada förstås, men jag har varit ganska tyst och trött. Jag hoppas att min hjärna börjar tänka på engelska igen efter lite sömn. Känns som att jag hela tiden vill börja prata svenska.

Finns säkert massor att berätta men ögonen går i kors. Lite konstigt att vara här. Hemma men borta. Längtar hem lite som man alltid gör första natten borta. Fast jag vet inte vilket hem ;)

Natti natti


Det sista av Sverige

Jag har haft en väldigt nervös morgon på grund av den stundande flygstrejken & missuppfattningar kring mitt inresetillstånd till USA. Nu har jag dock ringt och fått bekräftat att flygstrejken inte på något sätt berör min flight. Vad det gäller inresetillståndet så är det bara att bita ihop och hoppas på det bästa. Jag har gjort allt jag kan för stunden, och det borde vara okej! I värsta fall blir jag satt på ett vändande plan, 5000 kr fattigare och får spendera sommaren i Sverige.

Nu har jag precis duschat, och ska ta tag i det sista med packningen innan Jossan kommer hem från skolan. Sen blir det att umgås med familjen resten av dagen. Ikväll åker vi en sväng till Ingelsta shopping för att handla lite småsaker som jag ska ha med mig och sedan är det natti natti.


The best of both worlds

Jag var så himla ledsen igår när vi skulle åka, jag förväntade mig en reaktion liknande den när jag kom hem från USA. Men idag vaknade jag och mådde hur bra som helst. Jag kommer sakna alla mina vänner från Trollhättan innerligt, men jag är ganska säker på att jag vet vart jag har dem. Det är underbart att vara hemma i Norrköping. Vädret är jättefint, sommar och sol. Har spenderat dagen med Pappa, Pernilla och Tilde. Hon är så söt mitt lilla gryn, bara ytterst lite blyg först när jag kom, sen gick det jättebra. Vi åkte ut till Söderköping och köpte glass och strosade runt lite. Sen tog vi en sväng förbi nya Hageby Centrum och tog en kaffe på Fräcka Fröken. Tilde jag jag passade på att springa omkring och busa på uteserveringen. Nu ska jag gå och ringa mamma och höra var de håller hus... bjuder på lite bilder från dagen sen :)


I love college



Tiden går fort när man har roligt.
Idag lämnade jag Trollhättan!

Älskar er, ses snart igen!


RSS 2.0