Jag drömmer om isbjörnar

Inatt drömde jag att en isbjörn stal min handväska. Så himla konstigt! Sitter och söker på vad det betyder enligt olika drömtydar-lexikon på nätet. Har hittat följande:

  • To see a polar bear in your dream, signifies a reawakening.
  • Polar bears in dreams, are prognostic of deceit, as misfortune will approach you in a seeming fair aspect. Your bitterest enemies will wear the garb of friendship. Rivals will try to supersede you.

Håller mig nog till den första förklaringen, den var mest positiv ;)


Sex and the City 2

Måste se den igen!

"I used to run around the city like a crazy person,
trying to get the man I love to love me back" - Carrie Bradshaw Preston

Emma har lovat att ta mig till mellanöstern. Jag ser det framför mig Emma och jag ridandes på kameler genom öknen... Haha ;)



Nedräkning

Antal dagar:
kvar i Trollhättan - 5 (eller 6)
till Norrköping - 5 (eller 6)
till USA - 10

Sista KREBO-kaffet med Häst <3


Adjöken adjö

Allt är packat. Skräp är slängt. Skåp, garderober och lådar är urtorkade. Ugn & kylskåp är städade. Möbler i stora rummet och kartonger i lilla. Nämnde jag att ärvt mitt organiserings-tvångsbehov av min mor?

Nu belönar jag hårt arbete med de allra tre sista avsnitten av Förhäxad!


Living in a suitcase

Tur att man har en organiserad och effektiv mamma kan jag lova, här går det undan ;) Nu är i stort sett hela mitt hem nerpackat i kartonger och tre resväskor. Två som ska med till USA och en som ska till Holland så småningom. I morgon går flyttlasset till mitt förråd jag har hyrt och sedan är det bara lite städning kvar. Det ska bli skönt när allt är klart!

Idag är det fredag och inom en vecka kommer jag att ha lämnat Trollhättan. Finns kanske hopp om att komma hem till Norrpan på torsdag kväll redan. Vi får se, det beror på hur grupparbetet går nästa vecka.

Sommarlov kommer alltid när det behövs som mest!


dagen i korthet

  • Frukost & Förhäxad
  • Skola & Final assignment
  • Thai-mat med Joshua, Linnea & Lisa
  • Mer skola & Final assignment
  • Hem, packa och swooosh kuta till Friskis för gratis träning
  • Bas pass med mycket bra musik = endorfiner på hög nivå
  • Bastu + gainomax blueberry
  • Häng med gänget + Eurovision Song Contest Semi Final 1
  • Nattlig promenad med Häst
  • Ett litet stopp hos Matin, och hennes söta pappa ;)
  • Förhäxad & te

Snart dags att sova... men är rastlös så jag väntar på att sömnigheten ska infinna sig! I morgon såhär dags är mamma här <3


Need I say....?





I'm so gonna miss my friends... :(




Memories still remain



Try to hold on to what we've got
Feel so safe by your side, don't want to walk away this time
And it's hard to let go, when times are changing
Our memories still remain
Our memories still remain

- Linda Gabrielsson



Slutspurt

Har varit en lugn dag i skolan, jag har fått ganska mycket gjort på sista uppgiften. Solen skiner, jag kan gå utan jacka och SMHI säger att sommaren är här. Vaknade med fruktansvärd värk i benen idag, men vet att det kommer vara bättre redan i morgon. Nu ska jag laga lite mat och så får vi se vad som händer ikväll!

Puss & Kram

Hurra hurra för idag var det söndag

Jag fixade det! Långsamt men jag tog mig i mål - så stolt över mig själv. Har inte så ont som jag minns från tidigare år, men det har börjat smyga sig på nu ikväll så jag väntar med spänning på morgondagen. Träningsvärk är alltid som värst två dagar efteråt för mig.

Idag har varit en sådan fin dag. Jag unnade mig en sovmorgon, och stannade sedan i sängen och åt kexchoklad & kollade förhäxad fram till klockan tolv. Då hade Emma och jag en mysig frukost i solen på hennes lilla altan. Sedan sprang eftermiddagen mest förbi, Mathias kom på kaffe och Emma kom över och hängde.

Sen ikväll var jag över hos Nokko och kollade film; Sex Drive som var rolig men jag hade klarat mig utan alla unrated scener med nakna brudar som springer förbi. Efter film tog vi oss ut och spelade basket bakom Shell. Jag förlorade två rundor av tjugoettan, både för att jag inte kan räkna men också för att alla basketgener i familjen gick till Jossan.

Nu är det sängläge och Förhäxad som gäller.
Puss


Stand were you are
We let all these moments pass us by

Ready, set, GO!

Fötterna är tejpade, naglarna är målade, löpar-tightsen är på...! I think I'm ready :)

Har laddat med gröt, banan och citronvatten nu på morgonen, sen blir det lite pastasallad runt lunchtid. Hade även turen att få sova ordentligt inatt, till skillnad från förra året när hela Krebo hade fest. Nu ska jag bara ladda ipoden med lite ny och fräsch musik och sedan bär det av mot Göteborg.

Hasta la vista baby!

i morgon gäller det



Det blev en tupplur på soffan i eftermiddags, och sedan smet jag över till Annica. Det blev en liten förfest och sedan följde jag med och skjutsade dem till Uddevalla. Älskar att åka bil, det ska bli så skönt att ha egen bil igen i sommar. Att ha bil är frihet.

Har precis lagt mig, lite fjärilar i magen nu, men så ska det vara. Det ska bli roligt att komma iväg från Trollis lite och träffa folk. Längtar efter den härliga känslan man får efter målgång - vilken tid det än blir så kommer jag vara stolt att jag sprungit ännu en halvmara :)

Nu ska Förhäxad hålla mig sällskap tills jag somnar... börjar bli en dålig vana...!
Natti natti

WISH ME LUCK!

FREDAG

Sista seminariet i analyskursen - check! Nu när det är avklarat känns det tråkigt att jag inte ska gå på Karinas fest ikväll. Men jag får sysselsätta mig med att kolla Förhäxad & läsa Marian Keyes eller nåt. Har varit och handlat lite smått inför morgondagen och antar att jag måste packa med mig lite grejer. Funderar på att duscha där i år, nu när jag vet hur det går till. Lockar inte jättemycket att sätta sig på ett tåg hem till Trollis efter ett halvmaraton :)


Det lider mot helg...

Torsdag kväll. Dagen spenderades i skolan med PM läsning inför opponeringen i morgon. Hann inte riktigt så långt som jag tänkt men jag sitter och fixar med det sista nu så det är okej. Emma bjöd på Zatar och mjölk förut. Jättegott!

Lagar nu mat tills i morgon samtidigt som jag lyssnar på Missy Higgins och läser PM. Tända ljus och en kopp te på det, och ni har en perfekt mys-torsdag. Hihi.

Så, fredag i morgon...vilket betyder att det endast är en dag kvar till Göteborgsvarvet...aaaah! Jag börjar bli nervös, men på ett bra sätt. Har ökat mitt vatten & kolhydratsintag sedan igår. Ska försöka få ordentligt med sömn nu både inatt och i morgon så har jag ganska goda förutsättningar för ett bra lopp. Sen inhandlade jag en löpar-outfit igår också. Svarta och rosa capri-tights från Nike och en matchande tröja från Åhléns. Mycket nöjd måste jag säga...

Nu blir det ett PM till och sedan är det dags att krypa ner!
puss*

"Du ska inte tro det blir sommar..."

Idag är det sommar i luften. Värmen säger sommar och så gör doften. Nyklippt gräs må vara en av mina värsta allergener men det känns somrigt. Jag är precis hemkommen från Music-quiz på Butlers med gänget. De valde att fortsätta till Backstage men eftersom jag laddar för mitt halvmaraton på lördag så kändes det smartast att gå hemåt.

Väntar nu på att min tvätt ska bli torr och att min lunch ska bli färdig. Under tiden myser jag med te och Marian Keyes nyaste. Härligt!


du&jag lizzie

Kort sagt så tog vi vid där vi slutade. Tårarna rann som en flod vid första anblicken av min skåning men efter 10 minuter kändes det som att vi aldrig varit ifrån varandra. Vi hade en riktigt mysig helg! Och om allt går enligt våra planer så kommer vi att ses riktigt snart igen :)




känns inte som att det var 15 månader mellan dessa bilder! :)


 


I Gotta Feeling

Äntligen lördag! Idag kommer Lizzie :)

Satt uppe sent igår och fixade och trixade med mitt PM. Nu har jag något att lämna in i alla fall, och räcker det inte hela vägen så får jag komplettera. Jag trodde verkligen att det var kört för en vecka sedan, men skam den som ger sig. Idag har jag varit ute på en kortare joggingtur i regnet. Känns nästan som sommar-regn, det är varmt ute.

Nu ska jag ge mig iväg till biblioteket för några timmars läsande!




ensamhet

Det är så tråkigt när alla behöver skriva på sina uppgifter, jag känner mig ensam! Därför ska det bli extra skönt att Lizzie kommer i morgon. Sen är det bara en vecka kvar innan mammsen kommer! :)

after rain comes sunshine

I've had a bad day follwowed by a good.

Our deadline has been postponed from 10am Friday to 7:30am Monday. I'm finally getting somewhere, and I hope to be done by Friday. Now it is time for bed and some more episodes of Charmed. I'm seriously addicted.

Nighty!

Monday night luxuries

I'm in my comfy Sports Camp of '05 Puma pants and I have just whipped together some homemade raspberry sorbet. It is time to go to Matina to watch the Swedish Hollywood Housewifes.

Voilá - Life is Good

I always give 100% in school

13% Monday

22% Tuesday

26% Wednesday

35% Thursday

4% Friday


Hihi, I think this model applies pretty good to my performance. At least, so I hope. Because I better get a lot more done tomorrow. Anyhow I give myself and A for effort. I was up bright and early today, ready to go to school at 6:45. I picked up the feedback on my research proposal and spent a couple of hours going through articles in order to find a theory. Mission impossible. On the better note, I sure have learned something from doing this project. Never chose you research question before finding a theory. Always find a theory first!!!

We had class in the "Implementation and work of civil servants in a globalized world"-course. Interesting, but my mind is occupied with the other course at the moment, so I couldn't really concentrate.

The day was however not a complete failure, I also got some good news. I found out I got a B in a previous course & Lizzie booked her tickets to come here on Saturday. I can't believe it's been one year and nine months since we last saw eachother.  She was here visiting during my first weeks of college. I look at the pictures and it feels like it would have been decades ago. So much have happened since then. I feel like I have changed. Hopefully to the better, but I'm not sure. Anyhow I have a feeling that Lizzie's visit will do me good. She's my mentor and best friend and I hope her visit will help me out a little :)

Some pics from September '08





















7 in the morning

Good morning, I'm up early as I spent my Saturday night in bed watching Charmed. Prue died, very sad. Right now I'm having breakfast as I am watching yet another episode. My plans for today is to run, go to school and work on my research proposal and finally go to friskis and work out at 6:15pm. Probably will be a very good day :)


Saturday at Uni

Today I'm at school deperatly trying to get my research proposal on track. I must say that I was on the verge of giving up on it but no no no, if I havn't failed anything up to this day I am certainly not going to fail this last course either. You simply can't give up!


Today is:

May 8th. 


Happy Birthday to Mathias!


Happy two years in Sweden to me. 


  

I'm so happy for you!



My best friend is coming here next weekend, and she'll be wearing some serious jewlery! Min "tjockisar" finally got engaged, and I couldn't be happier for them :) If there is two people who will live happily ever after, it's Lizzie & Dany! <3

p.s




When i become rich and find a cure for my fear of injections, I am going to get Immunotherapy for my allergies! Then spring can be beautiful & not unbearable.
 
Good Night
and don't forget to turn out the light...

what would i do

without my mommy?



älskar dig <3

pluggdag


bästis-anette!



Vissa personer har man något speciellt med, så är det bara. Anette, även fast vi inte ses så ofta längre så hoppas jag att du vet hur mycket du betyder för mig! Att jag inte har några bra bilder på oss tillsammans är så typiskt oss ;) Synd & Skam att för att vi är så töntiga. Ser fram mot att åka moppe (fast bil numera va?), dricka vin, kolla Little Britain och bada i din pool inom en snar framtid! Love you!


pardon my past



time to watch charmed and fall asleep 
good night


the very first sunburn of 2010

Mamma, Deb; don't freak ut. (I do admitt that it's pretty bad, but no worries - from now on Banana Boat is my best friend)




a smile is hidden somwhere behind the tears

uppe och kikar om mina pengar från usa kommit in, men icke! lyssnar på min fina lindas fina låt memories still remain. nu ska jag lägga mig igen och sova vidare :)


RSS 2.0