Philadelphia

Så idag har vi varit i Philadelphia. Vi började med en presentation i Constitution Center där vi även tittade på utställningen som var väldigt interaktiv. Vi fick tex en lektion om Political Cartoons och så kunde man bli INSVUREN som Amerikanska presidenten. Tyvärr blev mitt foto därifrån väldigt suddigt så ska prova igen i Washington DC.

Vi gick sedan till USA MINT där de som man nästan hör på namnet, tillverkar amerikanska mynt. Vi fortsätte sedan till Reading terminal där vi åt lunch. Reading terminal är som en stor saluhall/food court. Det var så mycket folk att det fick bli en smörgås för mig för det var minst kö till det. Våra utbytesstudenter fick prova Philly cheese steak och verkade tycka om det också. Efter lunchen gick vi tillbaka till det historiska området, kollade på Franklin's grav, träffade några "reenactors" och gick sist men inte minst till Liberty Bell.

Nu sitter vi i vår van på väg hemåt Bethlehem. Förhoppningsvis får vi lite tid över innan vi ger oss iväg på baseball för alla är väldigt trötta.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: