Mayor of Bethlehem

Vi hade fått veta att gruppen skulle få möta borgmästaren av Bethlehem för ett ytterst kort möte och fotografering häromdagen. Så efter vår guidade tur av Bethlehem gick vi ner till "town hall" och blev sedan visade till översta våningen där borgmästaren arbetar. News 69 var där och filmade det hela samt gjorde en intervju med en av de indonesiska tjejerna som kommer sändas på lokal-TVn här ikväll. Lehigh's egna mediateam hade lite tyket tackat nej till att göra ett repotage om programmet tidigare i juni, men ringde nu och ville också de komma och filma. Dessvärre hade vi inte tid för dem, så kan det gå när man är tyken, kan hända att man missar ett scoop.

Vi blev invisade till ett konferensrum varpå Borgmästaren kom in och berättade om Bethlehem och hur staden genomgått & genomgår stora förändringar i det post-industrialistiska samhället efter det att stålverket stängde ner för mer än tio år sedan nu. Det hela blev en väldigt intressant dialog mellan de indonesiska studenterna och borgmästaren. De fem minuterna vi blivit lovade blev till allas stora förvåning och glädje ett möte på ca 1h som avslutades med att borgmästaren visade oss hans kontor och tog en gruppbild utanför biblioteket.

P.s Ingrid, nu har jag skakat hand med en man som i sin tur skakat hand med både Clinton & Obama ett flertal gånger, lägg till det i boken under nästan-kändis-listan!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: