Nyttig snabbmat

Idag kände jag inte alls för att laga mat och slängde istället ihop diverse saker jag hade i kylen till denna nyttiga GI-måltid. Mina roommates kommenterade med det sedvanliga "your cooking always looks so good" trots att jag sällan kan anses laga så mycket mat. För det mesta blir det pasta, soppa, grönsaker och konserver - det gäller bara att vara kreativ, och inte vara rädd för att äta samma mat... ofta! ;)


Kommentarer
Postat av: Camilla

Jo men exakt! Man kan ju inte annat än och undra lite över hur de tänker.. Jag menar, visst, jag hade långt ifrån den motivationen till studier som jag har Nu men det beror ju helt & hållet på att jag läste något som stod långt ner på vad jag faktiskt ville läsa och utbilda mig inom.. Men läser man till butikschef med inriktning mode/textil så vet man väl vad man ger sig inpå?! Hmm, som min lärare sa till oss efter föreläsningen: "Många ser nog inte till att det krävs en hel del jobb med siffror när man arbetar som butikschef, inte bara gå och pilla på fina kläder." Haha.. Är ju sant och om man inte förstått det (vilket vore konstigt då det står väldigt tydligt angivet att vi läser 2/3 ekonomi..) så har man nog inte uppfattat kursplanen helt rätt! Haha.. Hur är din klass i övrigt då? Förutom de där som inte riktigt kommit igång? Läste något inlägg där du hamnat i en grupp där du snällt lånat ut din bok och så hade de inte läst den sedan?! Man bara: USH!

2010-09-27 @ 21:25:05
URL: http://jourapresjour.blogg.se/
Postat av: Camilla

PS. Vad god och nyttig och himla god (igen) den där tallriken ser ut! Man blir ju nästan sugen på att bli GI:are ;-) Nej men seriöst. Jag måste nog gå & skala mig en avocado, pronto! :-)

2010-09-27 @ 21:26:06
URL: http://jourapresjour.blogg.se/
Postat av: erika

Jag har ingen "klass" så att säga, då jag plockar kurser från år 1 & 2 på programmet. Så det varierar väldigt mycket måste jag säga. Men generellt så är det högre motivation på kurserna från andra året. Men vet du vad som gör mig som mest förbannad? Föreläsningarna är sjukt bra och jag vill liksom suga i mig information som en svamp - och så kommer folk och förstör. Och grupparbete vill jag inte ens prata om :P Folk har ingen arbetsmoral helt enkelt :)

2010-09-27 @ 22:03:13
URL: http://erikaskrikas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: